Oltgroup PVC este  unul din procesatorii importanti de PVC din Romania, furnizand prin produsele sale, solutii in domeniul sistemelor de canalizare si scurgere  precum si produse competitive pentru producatorii de cabluri, furtun si talpi pentru incaltaminte.
       Compania a investit in ultimii ani  in retehnologizarea liniilor de fabricatie  vechi si in linii noi, care au diversificat si imbunatatit atat gama de produse pentru sistemele de canalizare, cat si gama de produse pentru granule.
Activitatea SC OLTGROUP PVC SRL a inregistrat de-a lungul existentei sale o evolutie continua, caracterizata prin:
     
        DIVERSIFICARE GAMA DE PRODUSE: daca la inceputul activitatii societatea fabrica o gama restransa de granule din PVC, astazi activitatea de productie a SC Oltgroup PVC SRL cuprinde doua mari grupe de produse finite cu o multitudine de aplicatii si proiectii:
  • Granule din PVC: granule plastifiate (pentru produse de uz electrotehnic : izolatie, manta si umplutura), pentru productia de furtun, pentru productia de incaltaminte, etc.) si granule rigide (pentru productia de fitinguri, lambriuri, jgheaburi, etc).
  • Tubulatura  din PVC: teava  pentru scurgere, canalizare si protectie electricaOltgroup, prin produsele sale se adreseaza atat pietelor interne, cat si celor externe, atat pentru retail cat si pentru mari consumatori, pentru toate categoriile de produse, granule PVC, teava PVC si tubulatura PVC.
 
In acest moment produsele OLTGROUP sunt omologate la toti producatorii de cabluri electrice, la toti utilizatorii de sisteme de scurgere, canalizare si protectie electrica, cat si la producatorii de incaltaminte si furtun.


Politica de management a companiei: toate eforturile companiei de a transfera tehnologie si know-how, s-au facut pentru a incheia si dezvolta parteneriate de business viabile si de a oferi solutii optime si competitive pentru clientii interni si externi.

Misiunea companiei este ca prin proactiviatate si deschidere sa creem un business sanatos si consitent.
Viziunea si valorile companiei sunt : o campanie importanta pentru client prin performanta si calitate.